• VAN NOVEMBER TM MEDIO(?)APRIL GESLOTEN!
  • DE BLOEMENKAR staat weer aan de weg MET EUCALYPTUS , dennengroen en rode bottels voor de kerst....

 Lieve mensen,

 

HET PLUK-SEIZOEN VAN 2023 ZIT ER WEER OP!

DANK JULLIE WEL VOOR JULLIE BEZOEKJES EN LOVENDE WOORDEN!

WIJ GAAN ONS VOORBEREIDEN VOOR HET BOLLENSEIZOEN EN HEBBEN NU EEN HOOP WERK TE VERZETTEN.

 

DE DAHLIA'S GAAN AFGEKNIPT WORDEN, DE STOKKEN EN NETTEN AFGEBROKEN EN ER KOMT EEN LAAG COMPOST MET MULCH ERBOVEN OP.  Hoge grassen worden deels gemaaid, geharkt voor het hooi om de dahlia's mee te bedekken en gras gestoken om bollen te gaan planten.Maar hopen dat het snel droog gaat worden want nu is het weiland te nat om al deze werkzaamheden te gaan uitvoeren.

Bovenstaand werk is inmiddels gedaan maar wat was het nat en koud. Deze week (week van 4dec) dooi dus dan beginnen met de aanplant van de tulpen en uienbollen.

DIT JAAR LAAT IK DE DAHLIA'S IN DE GROND. EERDERE EXPERIMENTEN HEBBEN BEWEZEN DAT DIT KAN  DUS DUIMEN MAAR. HET BLIJFT ALTIJD EEN RISICO DAAR DE DAHLIA GEEN WINTERKOU AAN KAN. VOOR DE ZEKERHEID BESTEL IK WEER EXTRA EN NIEUWE SOORTEN DAHLIA'S.

 

DE BLOEMENKAR ; staat vanaf 4 december tm de kerstdagen aan de weg met verse eucalyptus, bottels en groen om kerststukjes van te maken.

Mocht je iets van droogmateriaal of ander materiaal nodig hebben wat niet (meer) op de bloemenkar staat, mail mij dan even via de contact pagina.

****

 

GEEN PIN NOG AANWEZIG!

 

Groepen welkom op andere dagen dan openingstijden! Wel graag eerst even contact opnemen via contactpagina!

 

VANDAF NOVEMBER GESLOTEN TOT HET VOORJAAR! IK BEN AFHANKELIJK VAN HET WEER DUS TEGEN DIE TIJD LAAT IK HET WETEN OP DE WEBSITE EN SOCIAL MEDIA. IK HOOP IN APRIL 2024 OPEN TE GAAN EN WEER VEEL (NIEUWE) MENSEN TE ZIEN. DE OPENINGSDAGEN & TIJDEN ZULLEN AANGEPAST GAAN WORDEN EN UITGEBREIDER.